DOEGOODS: impact first!

Door gastblogger Sandra van Groenestijn

Op het moment dat ik dit schrijf, is het zonnig en warm en staat de vakantieperiode voor de deur. Niet echt een moment om te denken aan de kerstdagen. Toch was ik in de afgelopen weken al een aantal keren in de kerstsfeer. Onze nieuwe kerstpakketten zijn hier de oorzaak van, het eerste product onder ons gloednieuwe label DOEGOODS.

De kerstpakketten zijn echter nog maar het begin. DOEGOODS is een label waaronder in de toekomst een heleboel nieuwe producten worden gelanceerd. Artikelen met een duurzaam karakter, die bijdragen aan de social impact die we met z’n allen willen creëren. Bedrijven die kiezen voor artikelen van DOEGOODS, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunnen hiermee hun duurzame imago onderstrepen, zonder concessies te doen op welk vlak dan ook. Klinkt good, toch?

Glimlachen

De ontwikkeling van dit label is een mooie stap voor IBN. Het biedt volop mogelijkheden om nieuwe producten op een sympathieke manier te vermarkten. Met DOEGOODS willen we mensen laten glimlachen: de slimme bedenker, de enthousiaste maker, de gulle gever en de verraste ontvanger. Iedereen die er bij IBN bij betrokken is, krijgt er energie van, merk ik steeds weer. Hopelijk heeft het ook zo’n positief effect voor onze relaties die kiezen voor deze artikelen met social impact.

DOEGOODS is een label met ambitie. Door onder meer dit soort ontwikkelingen ben ik trots op het bedrijf waar ik werk. Ook innovatie, samenwerkingsverbanden met andere bedrijven en nieuwe initiatieven die mensen opleiden tot kansrijke beroepen zijn tekenend voor IBN. Net zoals de Winfabriek, MPLOOY, de KlussenKrew en nu dan ook DOEGOODS.

We doen dit natuurlijk allemaal voor mensen die het zonder steun niet redden op de arbeidsmarkt, om ze een opstapje te bieden naar werk en misschien zelfs wel naar een reguliere baan. Met mooie, nieuwe initiatieven zoals DOEGOODS creëren we meer kansen en dus nóg meer impact in deze regio. Impact first, daar gaan wij voor!

Bewaren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op ‘reactie plaatsen’ te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van uw reactie bij het blog met uw naam. Uw e-mailadres wordt in het cms (WordPress) bewaard zodat IBN eventueel contact me u zou kunnen opnemen. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.