Iedereen win(s)t, misschien jij ook wel!

Door gastblogger Sandra van Groenestijn, manager corporate communicatie & marketing IBN

Dat overkomt mij niet, denken velen die volop aan de slag zijn in een leuke maar toch ook drukke en hectische baan. Tot het ineens echt niet meer gaat. Weinig energie, moeite met concentreren, daar begint het meestal mee. Ach, je bent gewoon toe aan vakantie. Tot je op een dag letterlijk niet meer je bed uit kunt komen.

Door een burn-out staat je leven op z’n kop. Je kunt niet meer werken, het herstel duurt lang: hoe moet dat nou met je baan? En wat als je niet meer kunt terugkeren in die baan? Wij, als sociale onderneming, bieden uitkomst. Wij kunnen deze mensen begeleiden naar een baan die werkelijk bij hen past. Een baan die niet alleen energie kost, maar vooral ook energie oplevert!

Ben je nu verbaasd? Dat wij ook kansen bieden aan mensen die door een burn-out hun baan hebben verloren en die het zelf niet lukt om in het arbeidsproces terug te keren? Je bent helaas niet de enige. Dan ken je waarschijnlijk ook niet de andere voorbeelden. Want heel veel mensen vinden hun weg naar een leuke en volwaardige baan via IBN. Zoals statushouders die werkervaring in Nederland missen. Of jongeren die door vroegtijdig van school te gaan, buiten de boot dreigen te vallen. En ook mensen die ernstig ziek zijn geweest of hoogopgeleiden met een burn-out doen een beroep op ons en vinden opnieuw werkgeluk.

Onze aanpak werkt heel goed, voor allerlei mensen die extra hulp nodig hebben om (opnieuw) aan passend werk te komen. Omdat we bij IBN kijken naar wat iemand wel kan en waar iemands talenten liggen. We kunnen zelfs mensen omscholen tot een nieuw beroep. We zijn heel veelzijdig; eigenlijk zijn we er gewoon voor iedereen! En dat kunnen we niet vaak genoeg laten weten: daar zijn alle middelen voor geoorloofd en daar is geen filmpje teveel voor. Help ons mee met de verkondiging van dit mooie verhaal: volg ons op social media, deel onze berichten en films en meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Het kan jou ook zomaar overkomen, dat je tijdelijk of voor altijd hulp nodig hebt. Heb je daar weleens bij stilgestaan? Ik ben daar benieuwd naar, laat het me weten!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op ‘reactie plaatsen’ te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van uw reactie bij het blog met uw naam. Uw e-mailadres wordt in het cms (WordPress) bewaard zodat IBN eventueel contact me u zou kunnen opnemen. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.