Over IBN

IBN (Integrale Bedrijven Noordoost-Brabant) is een grote regionale sociale werkgever met een bijzondere opdracht. IBN richt zich op het toeleiden naar werk en het bieden van passend werk. Al ruim 25 jaar maken we ons sterk voor mensen die extra hulp nodig hebben bij het vinden en behouden van een baan. We ontwikkelen mensen via werkleerlijnen of rechtstreeks bij een werkgever naar een kansrijk beroep. Samen met 6 gemeenten uit onze regio voeren we de Participatiewet uit.

Op de productielocaties van IBN en in onze kwekerijen worden vele mooie producten gemaakt of verwerkt. Maar ook het schoonmaken van bedrijven en groenonderhoud van de buitenruimte worden uitgevoerd door mensen van IBN. Waar begeleiding bij geboden wordt en mensen trots zijn op het eindresultaat. Producten die over heel de wereld worden verkocht of direct zichtbaar zijn in de regio waarin we werken.

Ons werk gaat verder dan het vinden van een passende werkplek. We willen dat mensen weer mee kunnen doen. Dat mensen vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan een loopbaan. Want, werken maakt mensen gelukkiger. En gelukkige mensen maken onze samenleving mooier.

IBN BLOG

Jarenlange ervaring op het gebied van werkgelegenheid, dienstverlening en innovaties maken van dit blog een bron aan informatie. Zo leest u onder meer wat ons bezighoudt, waar ontwikkelingen zijn en kansen liggen. Kansen voor ondernemers, werkgevers en gemeenten.

Kijk voor meer informatie ook op www.ibn.nl