Wat een mooie wereld!

Wat zou de wereld mooi zijn als je in jouw organisatie vaste kosten flexibel kunt maken en snel kunt inspelen op de veranderende vraag van de klant. En daarbij geen nee hoeft te verkopen bij een grote order, concurrerend kunt zijn in de markt en ‘made in Holland’ op je product kunt zetten. En dit alles ook nog eens op een maatschappelijk verantwoorde manier. Is dit een droom? Wellicht is het een werkelijkheid die bij jou om de hoek ligt.

Handen in het haar

Soms ligt de oplossing voor een bepaald probleem veel dichter bij huis dan je van tevoren voor mogelijk had gehouden. Zo was ik laatst op een bijeenkomst van de Osse Industriële Kring (OIK), een netwerk van grote industriële bedrijven uit de gemeente Oss. Ik luisterde mee met een gesprek van mijn buurman over de problematiek van het uitbesteden en de energie die het kost om een ‘made in Holland’-label te realiseren. Deze ondernemer zat met zijn handen in het haar.

Oplossing om de hoek

Na een paar minuten werd duidelijk dat wij kunnen bieden waar deze ondernemer naar op zoek was. Op letterlijk 100 meter afstand trof hij bij IBN de door hem gezochte expertise en capaciteit.

Ben jij ook op zoek naar de mogelijkheden die de regio te bieden heeft? Bel (0413-334455) of mail me dan gerust! Misschien kan ik een interessante brug voor je bouwen, die de wereld nog mooier maakt!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op ‘reactie plaatsen’ te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van uw reactie bij het blog met uw naam. Uw e-mailadres wordt in het cms (WordPress) bewaard zodat IBN eventueel contact me u zou kunnen opnemen. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.