Toezicht oude bomen Den Bosch

Oude bomen onder toezicht

Overig

Gemeente Den Bosch heeft de firma Heijmans opdracht gegeven voor het bouwen van een ondergrondse parkeergarage op het Vonk & Vlamterrein, dat zich bevindt aan de rand van het stadscentrum van Den Bosch. Er is tot twaalf meter diep gegraven om de drie lagen waaruit de garage bestaat te kunnen realiseren. Als alles klaar is moet het ogen alsof er niks is gebeurd. Op het werkterrein bevinden zich diverse oude bomen, die absoluut niet beschadigd mogen worden: onze mensen houden hier tijdens de bouwwerkzaamheden toezicht op.

De parkeergarage krijgt de naam Vonk & Vlam en is gelegen in het gebied tussen de Hekellaan en Pettelaarsweg. De onderdoorgang bij de Casinotuin wordt Parkbrug genoemd. Beide maken deel uit van de ontwikkeling van de Zuiderpark-Stadswalzone. Uiteindelijk zal bovenop de parkeergarage de stadsgracht van vroeger weer aangelegd worden. Vanaf de voetgangersuitgang van de parkeergarage aan de Limietlaan komt een brug over dat water. De opening van ‘Vonk & Vlam’ staat gepland voor eind januari 2015.

Toezicht door IBN Facilitair

IBN Facilitair staat misschien bekend om de schoonmaak en groenvoorziening, maar ook allerlei soorten toezichthoudersfuncties worden door onze medewerkers uitgevoerd. Parkeerbeheer, camerabewaking en het beheren van fietsenstallingen spreken de meeste mensen nog wel tot de verbeelding. Maar aan het toezicht houden op oude bomen wordt niet snel gedacht. Het is een speciale opdracht, die onze mensen met enthousiasme uitvoeren.

Heb jij zo’n project waar ‘toezicht houden 2.0’ aan de orde is? Mail (wbrand@ibn.nl) me dan gerust! Ik denk graag mee over oplossingen voor bijzondere situaties.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op ‘reactie plaatsen’ te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van uw reactie bij het blog met uw naam. Uw e-mailadres wordt in het cms (WordPress) bewaard zodat IBN eventueel contact me u zou kunnen opnemen. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.