Social Return via digitaliseren

Social Return via digitaliseren

Of het nou vanuit een intrinsieke motivatie is of om te kunnen voldoen aan het programma van eisen voor een aanbesteding, Social Return krijgt steeds meer aandacht binnen de verschillende organisaties. Vaak wordt daarbij alleen gedacht aan het detacheren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat ook het laten digitaliseren van archieven en poststromen daartoe kan behoren, is bij velen onbekend.

Ongeveer vijf jaar geleden heeft IBN Facilitair gehoor gegeven aan de behoefte die bij veel organisaties ontstond: het digitaliseren van analoge archieven en poststromen. Vooral als het structureel werk of een veelomvattend project betreft, wil men dat graag uitbesteden. Met IBN DoQument Services zijn wij ingesprongen op die vraag.

Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers

Ruim vijftig medewerkers zijn dagelijks actief met het scannen van archieven, dossiers, bouw- en milieuvergunningen, patiënten- en personeelsdossiers, Akten van de Burgerlijke Stand, post en facturen. Kwalitatief hoogwaardige documenten zijn een voorwaarde; we stellen dan ook hoge eisen aan onze medewerkers. Een goede opleiding en de juiste motivatie zijn essentieel om snel en efficiënt te kunnen werken. De nodige hardware, software en expertise hebben we in huis, om zo aan alle wensen en (archief)wetgeving te kunnen voldoen.

Een mooie invulling van Social Return

Uitbesteden van het digitaliseren van archieven en post is een mooie invulling van Social Return. Bovendien is het een hele makkelijke manier. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij veel ondernemers op het verlanglijstje, maar men heeft niet altijd de mogelijkheid mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een geschikte werkplek te bieden. Door gebruik te maken van onze services geef je onze mensen toch de kans duurzaam te participeren in het arbeidsproces.

Wil je meer weten over digitaliseren of social return? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen: gweitzel@ibn.nl. Social Return is makkelijker toe te passen  dan je misschien denkt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op ‘reactie plaatsen’ te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van uw reactie bij het blog met uw naam. Uw e-mailadres wordt in het cms (WordPress) bewaard zodat IBN eventueel contact me u zou kunnen opnemen. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.