Ik wil een echte date!

Overig

De digitalisering heeft zijn voordelen wel bewezen. We hoeven niet meer met pakken papier naar vergaderingen, houden de agenda online bij en als we niet ter plekke kunnen zijn, vergaderen we gewoon via facetime. We hoeven geen nieuws meer te missen, alles komt via news feeds, twitterberichten of instagramfoto’s realtime op ons af. Leuk allemaal, maar met jou wil ik liever een echte date!

Wensen van morgen
We voelen ons één met hetgeen in de wereld gebeurt. Makkelijk, praktisch, ideaal… Maar is dat werkelijk zo? We weten nu wel veel van elkaar, maar de vraag is of we elkaar nog echt kennen. Weten we wat ons werkelijk beweegt, wat er wezenlijk toe doet? En niet onbelangrijk, weet ik nog wel wat er bij mijn klanten speelt? Is mijn klant morgen geholpen met onze dienstverlening van vandaag, of liggen de wensen in de (nabije) toekomst op een heel ander vlak?

Samen nieuwe paden banen
Ik ben ervan overtuigd dat zonder persoonlijk contact je een klant niet op de juiste wijze zult bedienen. Klanten blijven zich ontwikkelingen en onze expertise is om ze te begeleiden als het gaat om de regels en wetten op het gebied van personeelszaken. Ik wil graag met onze kennis de continuïteit borgen; sparren over kansen, maar ook zeker de bedreigingen benoemen. En dan nieuwe stappen zetten, samen nieuwe paden banen. Ondernemingen in onze regio verder laten bloeien, ieder op zijn eigen manier.

Risicoloos sociaal ondernemen
Mijn visie is dat als ik weet wat mijn klant beweegt, ik hem of haar kan helpen risicoloos sociaal te ondernemen. Maar dat vraagt een voorwaarde: investeren! En dat gaat wat mij betreft verder dan even een digitale link leggen. Voor mij betekent het moeite doen om jou als klant echt te leren kennen, echt tijd te maken en de juiste vragen te stellen.

Een wet uitvoeren is niet moeilijk. Een wet uitvoeren vanuit de juiste maatschappelijke intentie lijkt lastiger. Maar daar maak ik graag tijd voor vrij! Ik wil een date, jij ook?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op ‘reactie plaatsen’ te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van uw reactie bij het blog met uw naam. Uw e-mailadres wordt in het cms (WordPress) bewaard zodat IBN eventueel contact me u zou kunnen opnemen. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.