Succes is geen toeval!

Overig

Elke ondernemer weet hoe het werkt: eerst zaaien om later te kunnen oogsten en daarbij hard werken om successen af te dwingen. Ondernemen is tegenwoordig echter meer dan alleen een product of dienst in de markt zetten. Het is ook laveren tussen alle wetten en regels die ons in het werk worden opgelegd. Pak je dit slim aan, dan hoeft succes geen toeval te zijn.

Geluksfactor beïnvloeden
Ook al is wetgeving niet altijd boeiend, je moet er wel mee ‘dealen’. De Wet werk en zekerheid en de Quotumwet zijn voorbeelden van nieuwe regelgeving die makkelijk een kink in de kabel kunnen veroorzaken. Toch geloof ik dat je juist in deze tijd de geluksfactor om successen te boeken kunt beïnvloeden. Door het delen van kennis met andere ondernemers en gebruik te maken van elkaars expertise. Netwerken verbinden, zodat de kans op eigen succes wordt vergroot.

Flexibele personele oplossingen
Ik wil onze kennis op het gebied van de complexe arbeidswetgeving graag met je delen. En misschien heb je ook iets aan onze ervaring in het versterken van organisaties door flexibele personele oplossingen, zonder dat we daarbij de ondernemer blootstellen aan bepaalde risico’s. De ondernemer focust zich op de corebusiness en wij focussen ons op de noodzakelijke stappen om hier op een risicoloze, sociale wijze invulling aan te geven.

Risicoloos ondernemen een dagdroom? Nee hoor, het is mijn dagelijkse werk. Wil je deze zomer zorgeloos vakantie vieren met een succesvolle onderneming als thuisbasis, bel of mail me dan gerust. Want succes is geen toeval!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op ‘reactie plaatsen’ te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van uw reactie bij het blog met uw naam. Uw e-mailadres wordt in het cms (WordPress) bewaard zodat IBN eventueel contact me u zou kunnen opnemen. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.