Ik pretentieus? Misschien…

Overig

Samenwerken, dat hoor je tegenwoordig te doen, toch? Maar hoe werkt dat eigenlijk? En wat levert het dan precies op? Wat mij betreft ga ik met jou om de tafel zitten en leggen we er al onze kaarten op. Want als jij een idee hebt voor new business en ik kan onze middelen daarbij voegen, dan weet ik zeker dat we samen tot nieuwe verdienmodellen kunnen komen.

Groei en innovatieve ontwikkelingen

Dit klinkt behoorlijk pretentieus, dat realiseer ik me best. Het idee dat onze samenwerking tot een synergetisch effect kan leiden is ingegeven door mijn overtuiging dat de Participatiewet niet alleen een verplichting is, maar juist ook een kans. Verbind de nieuwe wet aan groei en innovatieve ontwikkelingen, en je staat ervan te kijken wat een mogelijkheden dat biedt. Waar zit bijvoorbeeld toekomst in jouw branche? Dat is de kennis die jij meebrengt. Dan breng ik onze medewerkers, financiële middelen en kennis en kunde van de wetgeving mee, en bekijken we samen waar we dan uitkomen. Je zult zien dat het op z’n minst je blik verruimt.

Tegelijkertijd het quotum invullen

Kun je de nieuwe plannen invullen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dan sla je twee vliegen in een klap. Je boort nieuwe mogelijkheden aan, met een (omzet)groei als gevolg, en vult tegelijkertijd het quotum in. Bovendien kan het een positief effect hebben op je imago en kostenstructuur.

Wil jij wel eens weten of je van jouw verplichting een kans kunt maken? Bel (0413 334455) of mail me gerust. Ik kijk ernaar uit samen ‘out of the box’ te denken!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op ‘reactie plaatsen’ te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van uw reactie bij het blog met uw naam. Uw e-mailadres wordt in het cms (WordPress) bewaard zodat IBN eventueel contact me u zou kunnen opnemen. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.