We zijn verpest en bedorven

We zijn verpest en bedorven!

Het IBN Vergadercentrum is gevestigd op het hoofdkantoor in Uden. Een 4-hamerlocatie, met zeer betrokken medewerkers die erop gefocust zijn om het de klanten en hun relaties zo goed mogelijk naar de zin te maken. Iedereen die het zelf ervaren heeft, beaamt het: als bezoeker word je hier straal verwend. Maar wij als medewerkers ook, en daardoor zijn we verpest en bedorven!

Gastvrij en servicegericht

Als mensen hier voor het eerst binnenkomen, valt het hen op hoe warmpjes we erbij zitten: een sfeervolle ambiance, moderne inrichting en toegankelijke ruimtes. Mijn collega’s en ik zien dat echter al niet meer. En ook de lunch bereid met verse ingrediënten uit eigen tuin en allervriendelijkst geserveerd, vinden we ondertussen heel gewoon. Zelfs als je je lunch wil meenemen onderweg naar een klant is dat geen enkel probleem en wordt er een compleet lunchpakket voor je verzorgd. Natuurlijk bedank je je collega’s daarvoor, maar echt verrast, dat is toch wat anders. Als (potentiële) klanten dan zo enthousiast reageren, denk ik weleens: caramba, we zijn echt een stel verwende apen. Bij welk ander bedrijf is het allemaal zó goed geregeld?

Optimale faciliteiten

Ook als ik een bijeenkomst organiseer in een van de ruime zalen, kan ik op dezelfde service rekenen als onze klanten. De apparatuur is voor me aangesloten, en hapert er even iets, dan staat Paul of Willem binnen drie minuten naast me voor technische assistentie. Net zoals klanten dat kunnen, loop ik met m’n tablet naar binnen en heb zonder inlogcodes snel verbinding; plug & play is hier de standaard. Even een break? In de foyer staan mijn collega’s mijn gasten al op te wachten met koffie en thee, of een uitgebalanceerde lunch, met een big smile op hun gezicht. En wil ik de dag graag afsluiten met een BBQ of 3-gangendiner, dan kan ik erop rekenen dat het allemaal uitstekend is verzorgd. Of we eerst even een wandeling willen maken in het park? Ja, dat zou heerlijk zijn!

Het werkt heel prettig, met vriendelijke collega’s die respect hebben voor elkaar. En dan ook nog in zo’n ideale omgeving met optimale faciliteiten, elke dag weer. Maar in hoeverre zou ik eigenlijk al verpest en bedorven zijn?

Misschien kun jij mij die spiegel voorhouden? Bel (0413-334455) of mail me, dan maken we een afspraak en vraag ik mijn collega’s een lekker bakje koffie voor je klaar te zetten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op ‘reactie plaatsen’ te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van uw reactie bij het blog met uw naam. Uw e-mailadres wordt in het cms (WordPress) bewaard zodat IBN eventueel contact me u zou kunnen opnemen. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.