Pieken op het juiste moment: we kunnen trots zijn!

Overig

Een veelbelovende sportzomer staat voor de deur: tachtig dagen lang volop genieten van voetbal (helaas zonder Oranje), wielrennen en natuurlijk de Olympische Zomerspelen. De passie van de sporters, trainers en supporters, de legendarische momenten: ze kluisteren ons aan de buis, al dan niet uitgedost in de meest creatieve oranje outfits. Zo steunen wij onze Nederlandse helden, die hun sportieve lat hoog leggen en tot het uiterste gaan: we zijn trots op ze! Dat is zo gek nog niet, toch?

Respect voor de prestaties
Vraag jij je ook weleens af hoe die sporters dat nou eigenlijk doen, pieken op het juiste moment? Natuurlijk, daar gaan jaren van training aan vooraf, uren en uren buffelen en afzien. Daarbij komt nog de mentale druk die getrotseerd dient te worden. Als dan het startschot klinkt, moet er precies op dat moment gepresteerd worden. Ik vind het knap! Met veel respect kijk ik toe, maar realiseer me meteen dat successen ook dichtbij huis geboekt worden.

De topsporters van IBN
Als ik rondkijk in ons prachtige IBN-bedrijf, wordt ook hier topsport bedreven als je het mij vraagt, en hóe! Medewerkers vol passie op de werkvloer die hun beste beentje voor zetten, ook als het fysiek niet helemaal meezit. Buiten de deur zie ik onze gedetacheerde medewerkers klantgericht hun taak verrichten, en soms zelfs nieuwe vaardigheden leren waarvan ze nooit gedacht hadden ze ooit onder de knie te kunnen krijgen.

Nieuwe successen ervaren
Grenzen verleggen, jezelf verbeteren door opleiding en training, je competenties verbeteren waardoor de klant nieuwe successen ervaart: het zijn allemaal aspecten die IBN-medewerkers in de dagelijkse ‘work-out’ oppakken en naar eigen vermogen uitvoeren. Dit wordt al jaren door veel van onze klanten met gejuich ontvangen, blijkt uit de mooie cijfers van de klantwaarde-onderzoeken. Maar ook uit het fijne schouderklopje of warme compliment dat onze medewerkers op de werkvloer van hen ontvangen.

We kunnen trots zijn op onze helden, die dag in dag uit hun topsport bedrijven bij de IBN-bedrijven en bij onze klanten. En weet je wat? Dát is pieken op het juiste moment! Dat maakt ons trots! En dat is zo gek nog niet…

Meer weten over hoe de talenten en prestaties van onze medewerkers voor jouw bedrijf voor successen kunnen zorgen? Bel (0413 334455) of mail me dan, ik vertel er graag nog veel meer over.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op ‘reactie plaatsen’ te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van uw reactie bij het blog met uw naam. Uw e-mailadres wordt in het cms (WordPress) bewaard zodat IBN eventueel contact me u zou kunnen opnemen. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.