Een goed verhaal voor op een verjaardagsfeestje!

Ik vertel liever een goed dan een sterk verhaal op een feestje of buurtbarbecue, jij niet? Nou heb ik door mijn werk bij IBN het voorrecht dat ik eindeloos kan putten uit de boeiende verhalen van onze medewerkers. Mooie, vaak intense levens- en werkgeschiedenissen, vele met een lach en een traan. Want als het voor mensen niet vanzelfsprekend is dat ze kunnen meedoen in onze maatschappij, is er werk aan de winkel voor IBN.

 

Samen met degenen die het zonder extra steun niet redden in onze samenleving, gaan we op ontdekkingsreis: hoe kunnen we zijn of haar talenten vertalen naar een baan waar iedereen trots op kan zijn. Bij IBN richten we ons op datgene waar iemand wel goed in is en bouwen die kwaliteiten verder uit. Hiermee wordt het ook meteen interessant voor ondernemers die op zoek zijn naar vakkundig personeel. Want heeft een van onze mensen bij jou een passende werkplek gevonden, dan kun je rekenen op een trouwe, loyale medewerker.

 

Wereldburgers op de vlucht

Zomaar een voorbeeld, wiens levensverhaal wil je horen? Dat van Amely of Yusuf, Eric, Gwen of  Samir…

Huis en haard verlaten, familie blijft achter. Vechten voor een plekje in het vluchtelingenkamp, om vervolgens de overtocht te wagen. Uiteindelijk kom je terecht in een land waar je de taal niet spreekt, maar waar je wel graag een beter leven tegemoet gaat. Nog elke dag zijn er vele wereldburgers die dit treft. Een aantal van hen hebben wij inmiddels beter leren kennen. Ze hebben een verhaal te vertellen, maar bovenal een nieuwe toekomst op te bouwen. Hiervoor hebben ze hun talenten meegebracht en de vaardigheden die ze zich door de jaren heen hebben eigen gemaakt.

 

Denken in kansen

Ik ben trots op deze mensen, omdat ze denken in kansen en hun hoop op een betere toekomst weten in te kleuren naar nieuw perspectief. Dit lukt echter niet zonder het vertrouwen van de mensgerichte ondernemers. Daarom ben ik ook enorm trots op onze klanten en partners die geloven in een humaan leven voor iedereen en oog willen hebben voor de talenten en de vakkundige meerwaarde van deze wereldburgers.

 

En zeg nou zelf, dit zijn toch de verhalen die je zelf ook wil vertellen op een verjaardagsfeestje, verhalen die er toe doen?

 

Neem daarom contact met me op, dan vertel ik je alles over de talenten die jouw bedrijf meer kleur kunnen geven!

 

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op ‘reactie plaatsen’ te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van uw reactie bij het blog met uw naam. Uw e-mailadres wordt in het cms (WordPress) bewaard zodat IBN eventueel contact me u zou kunnen opnemen. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.