Nieuwe concepten rondom onze doelgroep: ik daag je uit!

Overig

Elkaar snel opvolgende technologische ontwikkelingen, de aankomende energiecrisis, ingrijpende ontwikkelingen in de zorg: de wereld verandert snel. Stilstand is nu meer dan ooit achteruitgang. Als jij niet beweegt, halen anderen je in voor je er erg in hebt.

Bestaansrecht
Bedrijven die nu niet innoveren, hebben in de nabije toekomst geen bestaansrecht. Dat geldt ook voor ons. Daarom ben ik blij dat het, evenals anticiperen en pro-actief ondernemen, een van de krachten is van IBN. Dat ik me daar voortaan nog intensiever mee mag gaan bezighouden, vind ik super: een geweldige uitdaging!

Ander speelveld vraagt om innovatie
Door de veranderende wet- en regelgeving, nieuwe subsidieregelingen en andere behoeften bij ondernemers, verandert het speelveld waarop wij ons begeven. Om vooruit te kunnen, moeten we daarop reageren. Voor vooruitgang is innovatie nodig, is mijn ‘heilige’ overtuiging. Dat vindt ook minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Lilianne Ploumen, die zo haar speech begon tijdens de handelsmissie in Polen eind juni jl. Minister Kamp van Economische zaken wil de regels aanpassen aan innovatie en gaat uitzoeken waar wetgeving innovatie belemmert: een goede zaak!

Pionieren en spijkers met koppen
Ik vind het leuk om te pionieren en af te wijken van de geijkte paden. Samen met het bedrijfsleven en de overheid compleet nieuwe concepten ontwikkelen rondom onze doelgroep, met als doel nieuwe kansen voor hen creëren. Samenwerken met mensen, dingen in gang zetten, nieuwe mogelijkheden ontdekken: daar word ik enthousiast van. Vervolgens moeten er wel spijkers met koppen geslagen worden; aan loze praatjes hebben we niks. Win-win situaties creëren en nieuwe verdienmodellen ontwikkelen horen wat mij betreft ook bij innoveren.

Hybride arbeidsmarkt
Dit filmpje weerspiegelt de spannende tijden voor de arbeidsmarkt en voorspelt een hybride vorm voor de toekomst. Ik daag je uit samen op ontdekkingsreis te gaan en nieuwe wegen te bewandelen, in welke vorm dan ook. Mail je me?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op ‘reactie plaatsen’ te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van uw reactie bij het blog met uw naam. Uw e-mailadres wordt in het cms (WordPress) bewaard zodat IBN eventueel contact me u zou kunnen opnemen. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.