Ik hou van huiswerk!

Overig

Het is al ruim 20 jaar geleden dat ik in de schoolbanken zat en mijn avonden vooral gevuld waren met huiswerk maken. Ik was blij toen dat achter de rug was. Toch leer ik ook nu nog elke dag volop! Niet zozeer door uren met mijn neus in de boeken te zitten, maar gewoon, door lekker mijn ding te doen in mijn werk.

Keukentafel

Als je me vraagt welk aspect van mijn werk ik het allerleukst vind, zeg ik: de gesprekken aan de keukentafel bij mijn klanten! Want daar hoor en zie ik meer dan alleen de zakelijke kant. Naast de inhoud van het contract passeren er vele andere elementen de revue. De verhalen achter de foto’s aan de muur, de geschiedenis van de antieke staartklok of een korte kennismaking met gezinsleden die toevallig even binnenstappen. Zo wordt het contact veelzeggender en leer ik mijn klant steeds beter kennen. Een uniek persoon in een bijzondere omgeving, met passie voor de dingen die hem of haar lief zijn.

Huiswerk maken

Als ik daarna weer achter mijn bureau zit, ga ik met al die ‘weetjes’ mijn huiswerk maken. Hoe persoonlijker het contact, hoe beter ik in staat ben de behoefte op zo’n manier in te vullen dat het voldoet aan de verwachtingen. Pas als mijn vertaling van de klantwens écht goed past, ben ik tevreden. Een akkoord op een offerte of een eenmalige opdracht betekent voor mij niet per definitie dat ik ruim voldoende heb gescoord. Krijg ik echter vaker een kans, dan weet ik op een gegeven moment wel dat het goed zit en een duurzame relatie in het verschiet ligt. Maar ook dan is het oppassen geblazen, want klanten veranderen; misschien varen ze een nieuwe koers of is het product vernieuwd. Dat vraagt meestal om flexibele personeelsoplossingen.

Ik maak dus steeds opnieuw mijn huiswerk, want alleen dan kan er een duurzaam partnership groeien. Heb jij nog wat huiswerk voor me liggen? Bel (0413-334455) of mail me dan. Ik ben er dol op!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op ‘reactie plaatsen’ te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van uw reactie bij het blog met uw naam. Uw e-mailadres wordt in het cms (WordPress) bewaard zodat IBN eventueel contact me u zou kunnen opnemen. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.