AANtWERK jij!

AANtWERK jij!

Ja jij! Of zijn er al zoveel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk in je organisatie dat er echt geen mogelijkheden meer zijn? Dan heb ik niks gezegd en kun je achterover leunen. Voor alle anderen zou dit weleens een heel interessant verhaal kunnen zijn. Een verhaal over het bundelen van krachten, mensen met elkaar verbinden en nieuwe kansen creëren.

MVO-platform

Samen met onze concullega’s Weener XL in Den Bosch en WSD in Boxtel hebben we de krachten gebundeld en een netwerk opgezet. Een MVO-platform met de nadruk op de P van People en met als doel ondernemers, maar ook overheidsinstanties en andere organisaties, met elkaar te verbinden. Om zo tot nieuwe ideeën en oplossingen te komen en meer kansen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Word lid

Ik wil iedere organisatie adviseren lid te worden van AANtWERK. Het gaat tenslotte om het leveren van een bijdrage aan een maatschappelijk vraagstuk, mensen met een arbeidsbeperking aan het werk helpen. Door verbindingen te maken met elkaar ontstaan nieuwe initiatieven en betere perspectieven. Daarmee kunnen we een bredere invulling geven aan onze gezamenlijke opdracht. Tijdens de bijeenkomsten van AANtWERK, die altijd een inhoudelijk thema hebben, inspireren we elkaar te denken in mogelijkheden om het beste uit mensen te halen. Natuurlijk is er ook ruimte om te netwerken en contacten verder te verdiepen.

Wil jij graag verrast worden door de kracht van het samen doen, bel (0413-334455) of mail me dan gerust. Ik neem je tijdens de volgende bijeenkomst van AANtWERK graag mee als introducé.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op ‘reactie plaatsen’ te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van uw reactie bij het blog met uw naam. Uw e-mailadres wordt in het cms (WordPress) bewaard zodat IBN eventueel contact me u zou kunnen opnemen. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.