Digitaal paraat!

De economie trekt aan, en daar zijn we met z’n allen heel erg blij mee. Ook bij IBN zien we dat er veel nieuwe projecten ‘loskomen’. Toch heeft de economische groei een heel vervelend bijeffect: steeds meer en langere files. Dit heeft zo zijn weerslag op de effectiviteit van je medewerkers. Investeer daarom in een slagvaardige organisatie en zorg ervoor dat je digitaal paraat bent.

Nederland is een kenniseconomie. Kennis bevindt zich voornamelijk in documenten waarvan de meeste nog op papier voortleven. Om kennis beter, sneller en makkelijker te kunnen delen, is het zaak deze digitaal beschikbaar te stellen. Het biedt medewerkers bovendien de mogelijkheid overal te kunnen werken, ook thuis of op locatie bij een klant. Ben je digitaal paraat, dan verhoogt dat de slagvaardigheid van je organisatie en ben je goed voorbereid op de toekomst.

Zoals bijvoorbeeld op de toenemende filedruk. De voorspelling van de manager verkeersinformatie van de ANWB is dat spitsrecords in Nederland steeds sneller verbroken zullen worden. De economie groeit, de werkloosheid daalt en het transport trekt aan. Het aantal files stijgt sinds 2014 structureel. Onderzoek heeft uitgewezen dat meer asfalt hier geen oplossing voor is. Alternatieve werktijden en technologische oplossingen bieden wel soelaas. Flexwerken vraagt echter om digitale beschikbaarheid van informatie.

Wil je een verdiepingsslag maken in digitaal werken, zorg er dan voor dat de documenten veilig en geautoriseerd zijn opgeslagen. Heb je hier geen kaas van gegeten? Bel (0413 3344455) of mail me dan, ik breng je organisatie graag in staat van digitale paraatheid.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op ‘reactie plaatsen’ te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van uw reactie bij het blog met uw naam. Uw e-mailadres wordt in het cms (WordPress) bewaard zodat IBN eventueel contact me u zou kunnen opnemen. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.