Crea Bea

De spelregels rondom de invulling van Social Return zijn inmiddels wel bekend. Echter, veel bedrijven zijn zoekende, omdat de standaard mogelijkheden niet altijd passend zijn. In zo’n geval is het zaak je creativiteit aan te boren. Om onze relaties hierbij te helpen organiseerden we een informatiebijeenkomst. Het was fijn om te merken dat de aanwezigen onze nieuwe, flexibele manieren van Social Return invulling kunnen waarderen.

Op 15 juni mochten we een groot aantal bedrijven met een Social Return verplichting welkom heten op ons hoofdkantoor in Uden. Organisaties met relatief gezien een wat kleinere Social Return verplichting, die nogal eens moeite hebben een goede invulling te vinden. Voor hen kunnen onderstaande creatieve oplossingen een goede Social Return invulling zijn.

Kerstpakketten
Tim Witsiers schreef er al een blogartikel over: kerstpakketten met social impact. Tijdens de bijeenkomst hebben we onze nieuwe DOEGOODS kerstpakketten gepresenteerd. Een maatschappelijk verantwoord cadeau, waarmee je als bedrijf invulling kunt geven aan Social Return. We hebben hier hele enthousiaste reacties op gekregen.

Kerstarrangement
Wil je de kerst met je medewerkers graag ‘buitenshuis’ vieren? IBN Vergadercentrum biedt een aantrekkelijk arrangement. Het vergadercentrum is in de decembermaand bovendien helemaal uitgedost in kerstsfeer. Combineer je de uitreiking van de IBN-kerstpakketten met een kerstborrel, -ontbijt, -lunch of -diner in ons vergadercentrum, dan is de kerstbeleving met social impact helemaal compleet.

Goed om te weten: de diensten van IBN Vergadercentrum gelden als Social Return invulling, ook in alle andere seizoenen van het jaar.

KlussenKrew
Bedrijven met een kleinere Social Return verplichting kunnen wellicht ook in de KlussenKrew een oplossing vinden. Je schaft online een klus-strippenkaart aan, waarmee je bij de KlussenKrew kleine, vaak incidentele klussen laat uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan lampen vervangen, een kast in elkaar zetten, het magazijn opruimen of het parkeerterrein onkruid-vrij maken. Allemaal klussen waar je medewerkers vaak niet aan toekomen. En de klus-strippenkaart van de KlussenKrew is Social Return proof.

Voor sommige bedrijven blijkt Social Return echt een hele uitdaging te zijn. Niet iedereen heeft de mogelijkheid mensen te plaatsen of structureel schoonmaak of groenvoorziening af te nemen van IBN Facilitair. Bovengenoemde en vele andere, creatieve nieuwe mogelijkheden komen voor deze bedrijven als geroepen. Ook voor jouw bedrijf is er altijd een passende invulling te bedenken, als je de Crea Bea maar in je toelaat. Ik help je er graag bij!

Bewaren

Bewaren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op ‘reactie plaatsen’ te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van uw reactie bij het blog met uw naam. Uw e-mailadres wordt in het cms (WordPress) bewaard zodat IBN eventueel contact me u zou kunnen opnemen. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.