Welk geloof hang jij aan?

In deze tijd een bedrijfspand kopen? IBN wel! We hebben vertrouwen in de toekomst en zijn overtuigd van de kracht van onze organisatie. Met een nieuw pand in Oss kunnen we onze dienstverlening verbreden en een groter oplossend vermogen bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Innoveren en groeien, wij geloven erin! Jij ook?

Slim schakelen
Aflopende huurcontracten en verkoop van een pand biedt nieuwe mogelijkheden. Het is een kwestie van slim schakelen; het bundelen van de verschillende locaties, om efficiënter te kunnen werken.
De gemeente Oss is voor ons een belangrijke partner in de uitvoering van de Wet sociale werkvoorziening en de Participatiewet. In ons nieuwe pand aan de Industrielaan krijgen we nog meer mogelijkheden om productieprocessen van klanten (compleet) over te nemen. We geloven dat dit een groeiende markt is en in Oss zijn veel bedrijven gevestigd waar wij iets voor kunnen betekenen. Bovendien wonen veel van onze medewerkers in Oss en omgeving: een goed bereikbare locatie is ook een belangrijk argument.

ibn nieuwe locatie

Ambitie: het duurzaamste productiebedrijf
Wij vinden een prettige werkomgeving heel belangrijk. Een eigen pand biedt kansen om geheel naar eigen inzicht in te richten. Zo kunnen we een prettige werksfeer creëren voor onze medewerkers, zoals we dat in Veghel ook hebben gedaan. Omdat we rigoureus gaan verbouwen, streven we ernaar het duurzaamste productiebedrijf in Oss te realiseren. Daarom de keuze voor het hergebruik van een bestaand pand, het gebruik van duurzame materialen en het toepassen van betere isolatie, led-verlichting en zonne-energie. Als Social Enterprise geven wij in het kader van MVO invulling aan de P van People. Met dit nieuwe pand verwachten we ook nog meer invulling te kunnen geven aan de P van Planet.

Samenwerkingsverbanden
Samenwerken begint een containerbegrip te worden, maar ik geloof echt in nieuwe samenwerkingsverbanden en win-winsituaties. Door in Oss voor dit pand te kiezen, geven we invulling aan groei en een blijk van vertrouwen in de toekomst. De verwachting is dat eind dit jaar de verbouwing gereed is, zodat we begin 2016 operationeel kunnen zijn. Dat zou een mooi begin zijn van een nieuw jaar met nieuwe kansen om ook de P van Profit te kunnen invullen.

Geloof jij eigenlijk in groei en innovatie? En in samenwerken en win-winsituaties? Ook als je een heel ander geloof aanhangt, zou ik daar graag eens een boompje over opzetten. Bel of mail me gerust, ik ben benieuwd naar jouw ideeën.

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op ‘reactie plaatsen’ te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van uw reactie bij het blog met uw naam. Uw e-mailadres wordt in het cms (WordPress) bewaard zodat IBN eventueel contact me u zou kunnen opnemen. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.