Keihard pamperen

Keihard pamperen

Alle voorwaarden creëren voor je medewerkers om ze zo goed mogelijk te laten functioneren, is dat soft? Volgens mij is dat keihard zaken doen. Als je je realiseert dat gemiddeld 60% van je totale kosten bestaan uit personeelskosten, kun je niet anders dan zuinig zijn op je mensen. Doe je dat niet, dan getuigt dat van slecht ondernemerschap.

IBN is een leuke werkgever

Ik ondervind het dagelijks aan den lijve: IBN zorgt goed voor haar medewerkers. Onafhankelijk van je functie, worden alle voorwaarden geschapen om je te kunnen concentreren op jouw taak. Het maakt niet uit of je hovenier, kok, schoonmaker of marketeer bent; van schoffel tot huisvesting en zelfs mogelijkheden om te sporten, alles is voor je geregeld. Is mijn telefoon kapot, dan ga ik naar het servicecentrum. Heb ik een presentatie, dan zetten mijn collega’s de apparatuur voor me klaar. In de kantine kan ik genieten van een gezonde lunch. En wil ik mezelf ontwikkelen, dan zijn er allerlei regelingen om een opleiding te volgen. Bij het Inspiratiehuis word ik uitgedaagd mee te denken. En elk kwartaaloverleg weet ik weer hoe we er (financieel) voor staan en waar we naartoe gaan. Via IBN Sportief kan ik deelnemen aan clinics, om zo te ontdekken welke sport echt bij me past. En eens per vijf jaar is er voor alle medewerkers een compleet verzorgd feest, zoals vorig jaar met het 20-jarig bestaan in Toverland. De gastvrijheid bij de receptie is opvallend, ze weten altijd wie ik ben. En ben ik onverhoopt ziek, dan tonen mijn collega’s oprechte belangstelling.

Dat levert op

Dat klinkt voor sommigen misschien allemaal heel soft in de oren, maar in feite is het keihard. Bied je je medewerkers alle faciliteiten waardoor ze zich voor honderd procent kunnen concentreren op hun specifieke taak, dan zullen ze van goeden huize moeten komen om redenen aan te voeren waarom ze niet goed functioneren. Draai je dat om, dan kun je stellen dat medewerkers niet afgeleid worden door bijzaken, en daardoor heel productief zijn; bijzaken kosten meer geld dan je denkt!

Doordat ik gezien word en alle mogelijkheden krijg om betrokken te zijn, raak ik gemotiveerd en geïnspireerd, en ben ik trots op mijn bedrijf. Dus kan ik gepassioneerd vertellen over mijn werk en straal ik positiviteit uit. Dat is goed voor het bedrijf en goed voor mij.

Maak jij je toch een beetje zorgen om de nieuwe wetgeving en de verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken? Bel (0413-334455) of mail me dan voor een afspraak. Dan kunnen we eens doorpraten over hoe je medewerkers keihard pampert.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op ‘reactie plaatsen’ te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van uw reactie bij het blog met uw naam. Uw e-mailadres wordt in het cms (WordPress) bewaard zodat IBN eventueel contact me u zou kunnen opnemen. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.