blogheader

Top 10 best gelezen blogs van 2017

Overig

De 10 beste door ons geselecteerde blogs op een rijtje. Van aangrijpende gebeurtenissen tot succesverhalen waar we trots op zijn!

 

1. We hebben een kerstpakket over. Hierin vertelt Wim van Wanrooij over een van onze medewerksters, die ons plots is ontvallen. Dit verdrietige en mooie verhaal is bijna 1000 keer gelezen.

2. Mijn brief aan Mark Rutte. In dit blog vertelt Corina Kersten over haar inspiratie uit een artikel over de moderne
arbeidsmarkt. Dit heeft er voor gezorgd dat zij in maart 2017 een brief aan Mark Rutte heeft geschreven.

3. Het antwoord van Mark Rutte. Mark Rutte heeft nog in dezelfde maand op de brief van Corina Kersten gereageerd. Corina vertelt over zijn reactie, waar ze eigenlijk niks aan heeft…

4. Samen een vuist maken tegen loondispensatie. Dit blog van Maarten Gielen gaat er over dat werk moet lonen. Hij vraagt samen een vuist tegen het nieuwe regeerakkoord te maken, om op te komen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

5. Dit jaar gaat het gebeuren! Evert Summeren heeft in dit blog verteld over het Dienstencentrum Veghel. Hierin vraagt hij de lezers om mee te denken over een klinkende naam voor het dienstencentrum.

6. Subsidie aan sociale onderneming geldverspilling? In dit blog schrijft Wim van Wanrooij over subsidiegeld. Hierin vertelt hij over de meerwaarde die niet alleen in geld is uit te drukken. Twee afstudeerders van Avans hebben de maatschappelijke effecten onderzocht en hebben hiermee een prijs gewonnen.

7. Onze robots helpen mensen aan werk! Hierin wordt door Wim van Wanrooij geschreven over de robotisering binnen IBN en onze vier nieuwe ‘collega’s’.

8. Succes is geen toeval! Margo van Dijk schrijft in dit blog dat ondernemen tegenwoordig meer is dan alleen een product of dienst in de markt zetten. Als je dit slim aanpakt, hoeft succes volgens haar geen toeval te zijn.

9. MPLOOY Veghel: werkend collectief. Dit blog is het vervolg op een eerdere blog van Evert van Summeren. Hij schrijft hierin namelijk over hoe de naam van het Dienstencentrum Veghel tot stand is gekomen en over de plannen voor MPLOOY Veghel.

10. Ik wil iets bekennen… Corina Kersten vertelt in dit blog over Blue Monday. De maandag blues waar zij sinds haar studietijd al mee kampt.

Elke twee weken verschijnt er een nieuw blog in 2018 over actuele onderwerpen. Bezoek onze pagina daarom regelmatig of abonneer je erop!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door op ‘reactie plaatsen’ te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van uw reactie bij het blog met uw naam. Uw e-mailadres wordt in het cms (WordPress) bewaard zodat IBN eventueel contact me u zou kunnen opnemen. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.